Gemeente De Wolden


Persbericht







Zuidwolde, 12 juli 2011



Laat je talent zien op de boerenwagen in Echten


Culturele Uitdag 2011


De organisatie van de Culturele Uitdag 2011 in De Wolden is op zoek naar cultureel en muzikaal talent. Wie zingt of een instrument bespeelt, is van harte welkom om een optreden te verzorgen op de boerenwagen in Echten. Leeftijd maakt niet uit. Iedereen is welkom!

Waar?
Rondom het terrein Visio, Huis te Echten wordt een culturele dag georganiseerd voor iedereen. Bezoekers kunnen genieten van theater en muziek. Ook zijn er bijvoorbeeld rondleidingen, workshops en demonstraties op het gebied van kunst, cultuur, muziek en zang. De organisatie ontwikkelt op dit moment het volledige programma.

Wanneer?
Het evenement is op zaterdag 10 september tussen 10.00 - 16.00 uur. De culturele uitdag is ook de landelijke start van het culturele seizoen.

In de spotlights!
Wie zijn kunsten wil laten zien op de boerenwagen kan zich aanmelden voor 29 juli bij Lotte Koolhof van Stichting Welzijn De Wolden (E. lottekoolhof@welzijndewolden.nl of T. (0528) 378686. De organisatie hoopt op een keur aan amateur-artiesten tijdens de Culturele Uitdag.