Infodag "Emetofobie en gezonde voeding" 10 september 2011


DRIEBERGEN, 20110808 -- Op zaterdag 10 september houdt Stichting Emetofobie haar jaarlijkse infodag. Deze vindt plaats op dezelfde ruime en rustige locatie als de afgelopen 3 jaren: op de partyboerderij Champ'Aubert in Driebergen.

Het doel van de infodag is het verkrijgen van informatie en lotgenotencontact. De infodag is elk jaar erg gezellig. Zowel mensen met emetofobie als partners en ouders wisselen ervaringen uit met onbekende lotgenoten of kletsen bij met oude bekenden van het forum of vorige infodagen. Ieder jaar heeft de infodag een ander thema.

Dit jaar is het thema 'Emetofobie en gezonde voeding'. Uit veel berichten op het forum blijkt dat mensen er moeite mee hebben om, vooral in moeilijke periode's, goed te blijven eten, terwijl daar juist de basis van een gezonde levensstijl en een goede weerstand ligt. Daarom is het juist van belang om eten niet te vermijden. Er zal aandacht besteed worden aan de werking van het gehele spijsverteringsproces en aan het gezond eten in combinatie met emetofobie. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Het programma van de dag is als volgt:

12:30 Ontvangst
13:15 Welkomstwoord Stichting
13:30 Werking spijsverteringsstelsel
14:00 Pauze
14:30 Emetofobie en gezonde voeding
15:00 Lotgenotencontact
17:00 Afsluiting

Kortom, een dag die je niet mag missen!

http://www.stichtingemetofobie.nl/index.php?mid=201204&pagina=tekstpagina





Stichting Emetofobie