Gemeente Beverwijk


Nieuws

Beverwijk uit de Kunst

Kom ook op zondag 11 september

Zondag 11 september: kom naar Beverwijk uit de Kunst

Vele honderden mensen in Beverwijk maken muziek, dansen, spelen toneel, fotograferen. Schrijven of houden zich bezig met beeldende kunst. Als professional of als amateur. Kinderen, jongeren en volwassenen. Zondag 11 september 2011, aan het begin van weer een nieuw en inspirerend cultureel seizoen, presenteren deze artistieke talenten zich aan het publiek.

Beverwijk uit de Kunst vindt plaats aan de voet van de Wijkertoren. Op zes podia en twee pleinen is er een rijkelijk gevuld programma voor jong en oud met optredens, voorstellingen, workshops en demonstraties. Uiteraard vindt dat plaats in het culturele hart van Beverwijk, waar al veel culturele organisaties onderdak hebben in de gebouwen van het Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Café Camille en de Hervormde Kerk.

Een dag in het teken van kunst en cultuur is pas af als je er ook stijlvol kunt eten en drinken. Tijdens Beverwijk uit de Kunst herleeft het preuvival. De hele dag door zijn er uiteenlopende proeverijen, heerlijke hapjes en een High Tea die van deze dag een belevenis maken. Speciale gasten zijn onder andere Wouter Hamel, Kluun en Susan Smit.

Kijk voor meer informatie, tijden en het programma op: www.beverwijkuitdekunst.nl