Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 29-08-2011

Televisie
DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending vanaf zondag 11 september
Nederland 3 - 21.20 uur

VIJF JAAR VRIENDSCHAP EN MUZIEK IN DE ZOMER VOORBIJ

Op zondag 11 september start de vijfde, tiendelige reeks DE ZOMER VOORBIJ. Net als de voorgaande vier seizoenen gaan Jan Smit, Kees Tol, Nick & Simon en 3JS met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten.

Dit jaar reizen de Volendamse vrienden in campers langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis staat weer in het teken van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langskomen zijn: Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

In de eerste aflevering van dit jubileumseizoen van DE ZOMER VOORBIJ reist 'regelneef' Kees Tol vooruit naar Marbella. Hij haalt alvast de campers op waarin de mannen zich dit jaar verplaatsen en slapen.

Nick en Simon, die nog druk bezig zijn met de opnames van The Voice of Holland, bereiden toekomstige gast Angela Groothuizen voor op haar reis naar DE ZOMER VOORBIJ.

Jan Smit, die samen met 3JS op Dutch Valley optreedt, heeft alvast een onderonsje met Miss Montreal, die ook te gast is dit seizoen.

Dan is het eindelijk zover: Jan Smit, Nick en Simon, Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte vertrekken richting Spanje. Bij hun aankomst in Marbella zorgen Kees Tol en Gerard Joling voor een warm welkom.

Voor meer informatie: www.sterren.nl/dezomervoorbij



Ingezonden persbericht