Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 11.30 uur

Utrecht, 11-09-2011

Motorrijder gevallen

AMERSFOORT- Op zaterdag brak een motorrijder zijn sleutelbeen nadat hij gevallen was. Omstreeks 18.30 uur reed een 23-jarige man uit Maartensdijk over de Rijksweg A1 in de richting van de Rijksweg A28. Door nog onduidelijke reden kwam hij ten val en brak zijn sleutelbeen. De man werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Twee voor de prijs van een

AMERSFOORT- Op zaterdagochtend werden twee fietsendieven aangehouden.

Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie de melding dat een fiets werd gestolen aan het Piet Mondriaanplein. Agenten reden direct naar de locatie toe en een 42-jarige man uit Amersfoort werd slepend met een fiets aangetroffen. Hij werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Terwijl andere agenten ook naar de melding reden zagen zij een 18-jarige man uit Amersfoort met een fiets slepen. De man gaf aan dat het niet zijn fiets was en hij werd direct aangehouden.

Beide fietsendieven zijn ingesloten voor verhoor.

Gewond na val

AMERSFOORT- Op vrijdag raakte en fietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 13.00 uur reed een 67-jarige vrouw uit Amersfoort over de Bloemendalsestraat. Bij de kruising aan het Plantsoen noord kwam een onbekende fietser van rechts. Er ontstond een aanrijding en de vrouw liep een gebroken arm op. De fietser stopte even maar reed daarna door. De politie komt graag in contact met deze fietser, ongeveer 20 jaar, licht getint met stevig postuur. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Eemland zuid.

Beroving

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd twee personen geslagen bij een beroving. Omstreeks 01.00 uur fietsten twee jongens, 16-jaar uit Amersfoort, over de Keerkring. Plotseling werden zijn door twee personen van hun fiets getrokken en geslagen met een wiel van een fiets. Een telefoon werd gestolen en de twee berovers verdwenen vervolgens. Beide raakten gewond en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van deze beroving. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Eemland zuid.