Gemeente Leudal



Racekoorts in Leudal: Inwoners melden zich massaal aan voor Grand Prix van Roggel

Grand Prix van Roggel

Op donderdagavond 1 september om 21.00 uur zaten inwoners van Leudal massaal achter hun PC, laptop of tablet om zich online aan te melden voor de Grand Prix van Roggel. De 15.000 huishoudens in Leudal konden middels een unieke code gisteravond inloggen op een speciale actie website. Alle 5.000 gratis toegangskaarten voor het Formule 1 evenement, dat op maandag 12 september in het Leudalse dorp Roggel plaatsvindt, waren binnen 3 minuten vergeven.

Via het op=op principe werden de snelsten van Leudal beloond. Dit geheel in stijl met de snelheid van het supersnelle glasvezelnetwerk waar Vodafone zijn nieuwe dienst Vodafone Thuis Internet, Bellen & TV over gaat aanbieden. Omwille van de veiligheid is in overleg met de gemeente de limiet op 5.000 toeschouwers bepaald.

Als een van de eerste gemeenten van Nederland krijgt Leudal toegang tot deze nieuwe dienst van Vodafone. Tijdens de Grand Prix van Roggel neemt Formule 1 coureur Jenson Button uit het Vodafone McLaren Mercedes team het in de straten van het dorp op tegen de snelste inwoners die op dit moment binnen verschillende clubs en verenigingen gekwalificeerd worden.

Om overige inwoners van Leudal, die helaas geen toegangskaart hebben bemachtigd, toch mee te laten genieten van de strijd tussen Jenson Button en de snelste van Roggel, zal de lokale omroep in Leudal, 3ML, en de regionale omroep in Limburg, L1, een live verslag uitbrengen op TV. Tevens kan de race live worden gevolgd via de website www.grandprixvanroggel.nl en www.rtlgp.nl. Op deze website wordt in aanloop naar het evenement ook informatie verstrekt met betrekking tot de kandidaten, de wedstrijd, het programma, de inwoners, het dorp en de glasvezeldienst van Vodafone. Meer informatie over de glasvezeldiensten bij Vodafone is te vinden via www.vodafone.nl/glasvezel.