Gemeente Alkmaar


Parkeergarage De Vest tijdelijk niet toegankelijk

Alkmaar, 6 September 2011

Van maandag 12 september tot en met vrijdag 16 september is parkeergarage De Vest niet toegankelijk. In deze periode vinden werkzaamheden plaats aan het riool en de bestrating voor de in- en uitrit van de garage aan de Paternosterstraat. Gedurende die tijd is het voor auto's niet mogelijk de garage in of uit te rijden en zijn alle toegangsdeuren gesloten. De parkeergarage is uiterlijk zaterdag 17 september weer toegankelijk.

Werkzaamheden
De werkzaamheden betreffen vervangen van de riolering en het aanbrengen van nieuwe bestrating voor het project Paardenmarkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor de in- en uitrit van parkeergarage De Vest, op de hoek van de Paternosterstraat. Als alternatief kan geparkeerd worden in de parkeergarages Kanaalschiereiland, De Kazerne, of op de parkeerterreinen op Overstad.

Omleidingsroute
Na afloop van de werkzaamheden voor de in- en uitrit van de garage zal de aanrijroute via de Paternosterstraat enige tijd afgesloten zijn. De parkeergarage is vanaf 17 september echter wel weer bereikbaar, maar tijdelijk via een omleidingsroute die ter plaatse is aangegeven.

Schoonmaakwerkzaamheden
De afdeling Parkeerbeheer heeft tijdens de werkzaamheden extra aandacht voor parkeergarage De Vest. Er vindt een grondige reiniging plaats, de tijdelijke sluiting levert namelijk een goede gelegenheid op om dit direct aan te pakken.

Werk in uitvoering
De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje `Werk in uitvoering'.