Saxion
BR>

do 08 september 2011

Saxion en Siemens organiseren masterclass over olie- en gasindustrie

Saxion en partner Siemens zetten van 12 tot 16 september de deuren open voor een bijzondere cursus op het gebied van energietechniek: De Masterclass Engineered Turbomachinery.

De internationale sprekers en cursisten komen vanuit heel Europa naar Enschede voor deze cursusweek, die beginnende ingenieurs een brede introductie geeft in de wereld van olie en gas. Daarmee is de masterclass de enige in zijn soort.

Internationale experts van marktleidende bedrijven als Delta, Renk, Siemens en Shell vertellen over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan het winnen, verwerken en vermarkten van olie en gas. Zo komen onder andere het compressorontwerp, het testen en beveiligen van installaties en de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van olie en gas aan de orde.

Inspelend op een aanhoudende vraag vanuit de markt organiseerden Saxion en Siemens vorig jaar een pilot-masterclass. Dit jaar heeft het programma zijn definitieve vorm, met een stevige dosis vakverdieping en praktijkcases waarin de deelnemers de vers verworven kennis meteen toepassen.

Meer informatie over de masterclass en het programma >>

Installatie