Den Haag en Warschau - waar de hotelgasten het meest tevreden zijn

Persbericht van PR Newswire

NEURENBERG, Duitsland, September 12, 2011 /PRNewswire/ --

Bij zowel toeristen als zakenreizigers is het vooral het hotel dat het belangrijkst is wanneer men op reis gaat. Een hotel dient voor zover mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de gasten. In welke van de vijf grootste steden van Nederland hotelgasten het meest tevreden waren met hun hotel, daarover informeert hotel.info , de gratis onlinehotelreserveringsservice voor meer dan 210.000 hotels wereldwijd.

Den Haag heeft de meest tevreden hotelgasten, gevolgd door Eindhoven

Warschau is de nummer 1 bij een vergelijking tussen verschillende metropolen wereldwijd

Een vergelijking tussen de vijf grootste steden van Nederland toont aan dat hotelgasten bijzonder tevreden waren over het hotelwezen in Den Haag. Zij waardeerden de stad waar het Nederlandse parlement zetelt met 7,25 punten. Hiermee steekt de stad met kop en schouders uit boven de nummer 2, Eindhoven met 6,78 punten. De hoofdstad Amsterdam met haar vele bezienswaardigheden kreeg 6,76 punten en werd daarmee derde.

Warschau behaalde de eerste plaats bij een vergelijking tussen metropolen wereldwijd. De Poolse hoofdstad kreeg 7,62 punten en won daarmee op een haartje van de nummer 2, Helsinki. Ook over het hotelwezen in Tokio waren de hotelgasten erg te spreken. Met 7,57 punten werd de Japanse hoofdstad derde.

Buiten de lijst vielen het hotelwezen in Moskou en Amsterdam; zij eindigden met 6,97 punten. Iets minder tevreden waren de hotelgasten ook met het hotelwezen in de eeuwige stad Rome, in Parijs en in Londen. Het hotelwezen van de wereldstad aan de Theems werd slechts met 6,48 punten gewaardeerd.

Het volledige persbericht vindt u hier:

http://www.hotel.info/Press.aspx?item=1279&mode=article

Perscontact:



Razende Robot Reporter