Geoffrey Baird benoemd als Chief Executive Officer van 3i-MIND

FORT LEE, New Jersey--(BUSINESS WIRE)-- 20110912 --

3i-MIND, een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van technologie voor threat management, heeft vandaag de benoeming van Geoffrey Baird als Chief Executive Officer bekendgemaakt. Baird is de opvolger van Yali Harari die de functie van Chief Executive Officer heeft neergelegd en het bedrijf gaat verlaten.

Baird treedt in dienst van 3i-MIND met omvangrijke ervaring in de high-tech sector. Zijn meest recente functie was die van General Manager bij Avaya. Tijdens zijn dienstverband bij Avaya voerde Baird het beheer over een bedrijfsunit met een omzet van $1 miljard en vijfhonderd werknemers in zes landen. Voor zijn dienstverband bij Avaya was Baird CEO van twee beginnende softwarebedrijven in de mobiele sector die applicaties en hostservices leverden aan ondernemingen.

Baird studeerde af aan de universiteit van Reading (Engeland) met een graad in Cybernetics en Control Engineering with Mathematics, en ontving vervolgens een MBA van de London Business School.

Mati Kochavi, Chairman van 3i-MIND, merkt op: “Ik wil Yali Harari bedanken voor haar inspanningen voor het bedrijf, en de toewijding en betrokkenheid die ze over de laatste twee jaar heeft laten zien bij 3i-MIND. Ik wens haar veel succes bij haar toekomstige werkzaamheden.”

In mei 2011 voltooide 3i-MIND de overname van het bedrijf iJET, een toonaangevende leverancier van internationale diensten voor intelligence en business resiliency. Tezamen zullen de global intelligence, innovatieve technologie en robuuste responsmogelijkheden van de twee bedrijven klanten in staat stellen opkomende gevaren met ongekende flexibiliteit en snelheid te detecteren, interpreteren en aan te pakken.

Kochavi vervolgt: “Geoff Baird zal 3i-MIND leiden naar een hoger niveau van aanzien en prestige. Met zijn brede ervaring en talenten zal hij zich concentreren op het bepalen van de bedrijfsstrategie, verfijnen van de producten, en het onderscheiden van het productaanbod om 3i-MIND internationaal marktleider te maken.”

Over de 3i-MIND-groep

3i-MIND verricht baanbrekend werk binnen een nieuwe categorie die gebruikmaakt van gegevens, operationele know-how en menselijke intuïtie die de waarde van informatie en inzichten enorm verhogen. Tot de klanten behoren de meest veeleisende overheids- en beveiligingsorganisaties, stedelijke autoriteiten en organisaties voor wetshandhaving. 3i-MIND past baanbrekende technologieën, machinale leerprocessen, modellering en systemen voor ondersteuning van besluitvorming toe binnen het eigen 3i-MIND-framework van het bedrijf. Hierdoor wordt het eenvoudiger actuele en uitgebreide kennis te vergaren, zelfs in de meest complexe omgevingen. Meer informatie: www.3i-MIND.com of volg 3i-MIND op Twitter: @3iMIND.

Over iJET International

Driven by Intelligence. Powered by Technology. Al meer dan tien jaar levert iJET oplossingen voor operational risk management aan multinationale ondernemingen en overheidsinstellingen van over de hele wereld. Door integratie van open source intelligence van wereldklasse met bekroonde risk managementtechnologie en internationale responsservices, voorziet iJET meer dan 500 klanten van de strategische ondersteuning die ze nodig hebben om te anticiperen op, te reageren op en te herstellen van onderbrekingen van hun bedrijfsprocessen met een voorsprong op de concurrentie. De unieke combinatie van mensen, producten, doelgerichtheid en passie bij iJET maakt het voor ons mogelijk intelligente oplossingen voor risk management te leveren. iJET is een bedrijfsonderdeel van 3i-MIND.

Meer informatie: www.iJET.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
APCO
Christina Kaiser, 212-300-1816

ckaiser@apcoworldwide.com