FloraHolland


Kwekers tonen nieuwe producten op FleuraMetz in Pyramide

NAALDWIJK (23 augustus 2011) - In navolging van het succes vorig jaar, organiseert FleuraMetz op dinsdagavond 13 september de thema-avond "Van Passie naar Verkoop". De presentatie is in handen van FleuraMetz bedrijfsleider Nico Gabel en bedrijfsbloemist Ton Verzijl. De avond begint om 18.30 uur, het programma start om 19.00 uur. Tijdens "Van Passie naar Verkoop" laten vier binders uit de praktijk zien waar voor detaillisten nog winst is te behalen en welke hulpmiddelen hierbij van pas komen.

Via een diapresentatie wordt er aandacht besteed aan de productpresentatie in de winkel. Nico Gabel en Ton Verzijl hebben een ronde gemaakt langs diverse bedrijven binnen verschillende branches zoals supermarkten, benzinestations en bloemisten. Met behulp van de diapresentatie krijgt u een goed inzicht met betrekking tot verschillen in productpresentatie.
De thema-avond is gratis te bezoeken. Inschrijven kan bij de diverse bedrijven in Pyramide of via het digitale inschrijfformulier dat te vinden is via www.pyramide-cc.nl.

Kwekers op noviteitenplein
In Pyramide is tijdens "Van Passie naar Verkoop" ook een noviteitenplein aanwezig. Op het noviteitenplein tonen een aantal kwekers hun nieuwste producten en is er de mogelijkheid om kennis te maken met de overige bedrijven die actief zijn binnen inkoopcentrum Pyramide.