Stork Technical Services' RBG verwerft inspectiecontract Chevron

Persbericht van Stork Technical Services Holding B.V.

RBG, recentelijk overgenomen door Stork Technical Services, is een toonaangevende leverancier van beoordelings-, inspectie- en reparatiediensten (AIR: Assess-Inspect-Repair) aan de wereldwijde energiesector en . Op grond van een aanbesteding is aan RBG een contract voor drie jaar toegekend om Chevron North Sea Limited ("Chevron") te voorzien van wereldwijde inspectiediensten op het gebied van QA/QS (kwaliteitsborging/kwaliteitsbeheersing).

RBG levert al sinds 2002 soortgelijke inspectiediensten aan Chevron. Het contract omvat de levering van zowel fulltime als ad-hoc personeel, waaronder hoofd- en senior
QA/QC-inspecteurs welke deskundige inspectiediensten voor subcontractors leveren aan Chevron, in het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa, Noord-, Zuid- en Midden-Amerika en Azië-Pacific.

Het ervaren RBG-team ondersteunt Chevron bij nieuwbouwwerkzaamheden, onderhoud aan apparatuur voor boorwerkzaamheden, afbouw, onderwater- en platformactiviteiten en helpt daarnaast Chevron dat het werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met de vereiste industriële normen en voldoet aan de specificaties van het bedrijf. Werkzaamheden kunnen variëren van het begeleiden van de productie van buizen in de buizenfabrieken in Japan tot het inspecteren van boorputkoppen die in Europa en Noord-Amerika worden geproduceerd.

RBG stelt ook gekwalificeerde auditors ter beschikking die naast het beheerssysteem van de fabrikant ook de technische capaciteit, productlevering, procesbeheersing, naleving van contracten en fabrieksevaluatie controleren.

Doug Bolton, Manager kwaliteitsdiensten van RBG: " Wij hebben sinds 2002 een uitstekende werkrelatie met Chevron opgebouwd en ik ben er van overtuigd dat de hoge kwaliteit van het werk dat door ons team van inspecteurs wordt uitgevoerd een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan het binnenhalen van dit driejarig contract. Wij kijken er naar uit om onze samenwerking met Chevron in de komende jaren voort te zetten".

"In de afgelopen jaren hebben wij een merkbare stijging geconstateerd in de uitbesteedde inspectieservice. Onze wereldwijde aanwezigheid betekent dat we een kosteneffectieve service kunnen aanbieden die productkwaliteit en tijdige levering verzekert", aldus Bolton.

Over RBG
Het hoofdkantoor van RBG bevindt zich in Aberdeen in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf is zowel internationaal actief als op het continentaal plat van het Verenigd Koninkrijk. RBG heeft wereldwijd meer dan 4500 mensen in dienst en de servicecentra en kantoren zijn gevestigd in belangrijke gebieden voor energie-exploratie en productieactiviteiten, waaronder begrepen Azerbeidzjan, Italië, Kazachstan, Qatar, Trinidad & Tobago, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
Bezoek voor meer informatie www.rbg-group.com.

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services is een internationale speler op het gebied van op kennis gebaseerd Asset Integrity Management voor de chemische, olie & gas- en energie-industrieën. Van concept tot en met uitvoering, Stork Technical Services helpt haar klanten bij het verlagen van de risico's, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. We leveren innovatieve oplossingen en integreren 'thinking and doing' op het gebied van Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocations, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten. Bezoek voor meer informatie www.storktechnicalservices.com

*

Links:
http://www.storktechnicalservices.com



Razende Robot Reporter