Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dagelijks loopvoer voor hardlopers

Amsterdam, 13 september 2011 - Hij is weer verkrijgbaar: de nieuwe Keep-on-Running.nl hardloopscheurkalender 2012. De enige scheurkalender waar iedereen mee wegloopt. Ook deze vierde editie staat weer boordevol looptips, motivatietips en inspirerende wetenswaardigheden over en rond de hardloopsport. Met als rode draad: een sportieve en gezonde leefstijl waar je blij van wordt.

Volgens schattingen van de Atletiekunie loopt bijna één op de vier Nederlanders regelmatig hard. Vooral vrouwen hebben het hardlopen 'ontdekt' en halen de mannen links en rechts in. Naast een tak van sport is hardlopen onderdeel van een gezonde leefstijl geworden. De interesse van de nieuwe loper gaat dan ook verder dan de finish alleen: de scheurkalender haakt aan bij deze eigentijdse 'runaissance'.

Met onderwerpen als de mooiste loopevenementen in binnen- en buitenland, verzorgings- en trainingstips, seizoensrecepten, tips van de runningtherapeut, runningsongs, motivatietips van hardlopende BN'ers, leesvoer voor lopers en de maandelijkse 'Runnoscoop' biedt de kalender elke hardloper, van de prille beginner tot en met de doorgewinterde marathoncrack, een dagelijkse opsteker.

Het sportiefste cadeau voor iedere hardloper is verkrijgbaar in de boekhandel, bij geselecteerde hardloopspeciaalzaken of online te bestellen via keep-on-running.nl.

Keep-on-Running.nl steunt Stichting KiKa (KinderenKankervrij)

ISBN/EAN 978-90-813115-3-3 / Winkelprijs ¤ 13,95