Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Onder embargo tot moment van uitreiking

15 september om 18.30

Speld van Verdienste voor Wim Meulenberg uit Born

Sittard-Geleen, 14 september 2011 - Burgemeester Sjraar Cox reeikt op 15 september 18.30 uur de Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit aan Wim Meulenberg uit Born.

De heer J.W. Meulenberg is sinds 1988 penningmeester van de Stichting Woningbeheer Born Grevenbicht en heeft dit bestuurslidmaatschap op meer dan voortreffelijke wijze vervuld. Zijn inzet bleef niet beperkt tot het financiële deel. Vanwege zijn goede contacten binnen de Bornse gemeenschap wist hij welke wensen leefden onder de bewoners. Op onnavolgbare wijze heeft hij deze kennis ingezet, waardoor de woningvereniging goed kon inspelen op wensen en behoeften van de bewoners.

Bovendien was hij jarenlang bestuurslid van Schutterij St. Martinus Born, waar hij onder meer betrokken was bij de heroprichting van de vereniging. Verder had hij zitting in diverse comités en werkgroepen, in het leven geroepen vanwege bijzondere activiteiten van de schutterij. Verder is hij vele jaren bestuurslid geweest voor het IVN Land van Swentibold-Born. Ook hier heeft hij diverse nieuwe initiatieven ontplooid.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn de uitreiking van de Speld van Verdienste op 15 september om 18.30 uur bij Woningbeheer Born Grevenbicht, Parkweg 3 te Born.


---