Zuster Jansen: Luxe particuliere ouderenzorg en 24-uurs verpleging


Nieuwsbericht over luxe particuliere ouderenzorg en 24-uurs verpleging in heel Nederland. 24-uurs verpleging van Zuster Jansen zorgt ervoor dat ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

AMSTERDAM, UTRECHT, ROTTERDAM, DEN HAAG, NIJMEGEN, ARNHEM, ZEIST, SOEST, WAGENINGEN, APELDOORN, OOSTERBEEK, 20110915 -- Een groeiend aantal ouderen dat zich aanmeldt bij de luxe particuliere ouderenzorg van Zuster Jansen doet dat expliciet om de reguliere overheidsinstellingen te vermijden. De zorgmanager van Zuster Jansen: "Je ziet op veel aanmeldingen opmerkingen in die trant voorbij komen. Uiteraard is dat gunstig voor ons, maar het schetst helaas wel het slechte imago dat ouderenzorg heeft."

'Aan de andere kant denken mensen wel eens dat wij als particuliere instelling niet in staat zijn intensieve zorg te bieden die bijvoorbeeld nodig is bij verschijnselen van Alzheimer, vergeetachtigheid en bij lichamelijke klachten. Niets is echter minder waar. De 24-uurs verpleging van Zuster Jansen zorgt ervoor dat ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Kinderen hoeven nu niet meer te zorgen maar kunnen gewoon op bezoek komen, voor bijvoorbeeld een kopje thee of de lunch".

Zuster Jansen B.V. is specialist in 24-uurs verpleging en 24-uurs zorg in heel Nederland met professionele zorgverleners. Alle zorgverleners kent Zuster Jansen persoonlijk, zeer belangrijk bij de inzet van zorgverleners in een specifieke situatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.zusterjansen.nl

Auteur Karel de Vries/Redactie Zuster Jansen