Speedheat vloerverwarming breidt uit


nieuwe vestiging in Ursem (Noord-Holland)

URSEM, 20110915 -- Speedheat Nederland BV breidt uit: op 1 september is Menno van Wijk (37) officieel gestart als de exclusieve leverancier voor Noord-Holland van de 1 mm dunne vloerverwarming. Dat brengt het totaal aantal vestigingen van Speedheat in Nederland op 15.

Het noorden van Noord-Holland was een van de regio’s in ons land waar Speedheat nog niet met een eigen vestiging was vertegenwoordigd. Dat verandert met de start van Menno van Wijk als franchisenemer van de leverancier van vloerverwarming. De Ursemenaar richt zich exclusief op de verkoop en installatie van vloerverwarming.

De kersverse ondernemer is enthousiast: “De wereld schakelt over op een snelle en zuinige manier van verwarmen, thuis en op kantoor. Speedheat is de nieuwe generatie vloerverwarming, de dunste vloerverwarming ter wereld die de traditionele vormen van verwarmen gaat vervangen. Die trend is in de rest van Nederland in gang gezet. Ik ga er voor zorgen dat dit ook in Noord-Holland gebeurt.” 


De formule
De Speedheatproducten worden exclusief verkocht via een select aantal specialisten in vloerverwarming. Dat aantal verkooppunten is de laatste jaren gegroeid naar veertien, die gezamenlijk intussen een nagenoeg landelijke dekking hebben. 

De formule voorziet verder groei en blijft daarom op zoek naar nieuwe franchisenemers. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Speedheat Nederland: 0117 – 401500 en vragen naar Jeanine Prang, commercieel directeur van het bedrijf, dat onderdeel is van Speedheat International.


Meer informatie
Meer informatie over Speedheat vloerverwarming staat op www.speedheat.nl. Op deze website staan ook de 15 verkooppunten vermeld. Om direct in contact te komen met het dichtstbijzijnde verkooppunt is een landelijk nummer geopend: 0900 – 401 5001 (10 ct/minuut).