Bas Praagman nieuwe directeur BCS

Persbericht van BCS HRM en Salarisadministratie B.V.

Den Bosch, 15 september 2011 - Bas Praagman is de nieuwe directeur van BCS HRM & Salarisadministratie. 'Ervoor zorgen dat we het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke softwarepakket in de markt blijven maken,' is het motto van Bas, zoon van BCS-oprichter Roel Praagman.

Ervaren
Praagman (38) was adjunct-directeur van BCS en kent het bedrijf van binnenuit. Dertien jaar geleden begon hij bij BCS als boekhouder. Later vervulde hij nog functies als verkoper en gaf hij als salesmanager leiding aan de afdeling verkoop.

Ontzorgen
'Ontzorgen', zo vat Bas Praagman zijn inzet als directeur samen. 'Een klant die onze software voor personeelsadministratie en loonadministratie gebruikt, kan de handleiding in de prullenmand gooien. Zo makkelijk is het om ermee te werken. En komt een klant er onverhoopt toch niet uit, dan mag hij bellen. Gratis.'

Investeren
Onder Praagmans leiding zal BCS ook verder investeren in opleidingen voor klanten. Zo biedt het bedrijf trainingen op het gebied van salarisadministratie en hr (human resources, personeelszaken) zoals detachering en ziekteregistratie.

TV-debuut
Bas Praagman volgt interim-manager Gert-Jan Roelofs op en begint op 1 oktober officieel in zijn nieuwe functie. Op zondagochtend 25 september maakt Praagman zijn tv-debuut als nieuwe BCS-directeur in Businessclass van Harry Mens. Het programma wordt om 11.00 uitgezonden op RTL7.


---
-------------------

BCS
BCS HRM & Salarisadministratie uit Den Bosch verzorgt al ruim 30 jaar de loonadministraties en personeelsadministraties van meer dan 8.000 bedrijven in Nederland. BCS biedt klanten daarvoor de 1-stop-oplossing; het in eigen beheer ontwikkelde en gebruiksvriendelijke softwarepakket Delta HRP. Ook kunnen hr- en salarisadministratieprofessionals die zich verder willen ontwikkelen bij BCS terecht voor uiteenlopende trainingen op hun vakgebied.

*

Links:
http://www.bcsbv.nl/

Noot voor redacties


BCS HRM en Salarisadministratie B.V.

Meer informatie,

Razende Robot Reporter