Homburg Invest informatie website nu online

Persbericht van Cohn & Wolfe

HOMBURG INVEST INFORMATIE WEBSITE NU ONLINE

MONTREAL, September 15, 2011 - (TSX: HII.A & HII.B en NYSE Euronext Amsterdam: HII) - Zoals aangekondigd op maandag 12 september, zal Homburg Invest Inc. ("HII" ofwel de "Onderneming") vandaag een website lanceren om informatie te verschaffen aan alle stakeholders over het recente verzoek tot bescherming tegen crediteuren ingevolge de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ("CCAA"). De Onderneming zal tevens een gratis telefoonlijn openstellen voor alle Nederlandse stakeholders. Deze middelen zijn bedoeld om aanvullende informatie aan stakeholders te verstrekken en hen de mogelijkheid te geven vragen te stellen.

De website biedt informatie over de Onderneming, het CCAA-proces en tijdpad, contact informatie, evenals veel gestelde vragen en antwoorden.

Stakeholders kunnen hun vragen online stellen, maar kunnen ook direct met een vertegenwoordiger van de Onderneming spreken.

Website www.homburginformatie.nl
Gratis informatienummer : 0800 0230323

Stakeholders kunnen voor aanvullende informatie ook direct met de Bewindvoerder contact opnemen via : HomburgInvestCCAA@deloitte.ca

HII zal de website regelmatig updaten, zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Over Homburg Invest

Homburg Invest Inc. bezit en ontwikkelt een gespreide portefeuille van hoogwaardig commercieel vastgoed (waaronder kantoren, winkels, industriële objecten en ontwikkelingsvastgoed) verspreid over Europa en de Verenigde Staten, en heeft een belang in Homburg Canada Real Estate Investment Trust.

Links:
http://www.homburginformatie.nl/



Razende Robot Reporter