FloraHolland


Najaar in beeld tijdens FloraHolland Autumn Fair

FLORAHOLLAND (15 september 2011) - Een record aantal bezoekers heeft vorige week de FloraHolland Autumn Fair in Naaldwijk bezocht. Veel interesse was er voor het najaarsaanbod dat via FloraHolland Connect beschikbaar is en er is weer volop handel bedreven.

Op woensdag 7 en donderdag 8 september stond de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk geheel in het teken van het najaar. Veel aandacht was besteed aan een groot aantal in- en outdoor presentaties. Ruim 150 aanvoerders presenteerden een breed assortiment aan kamer- en tuinplanten in eigen stands. Vooral de nieuwe producten en verpakkingen trokken de aandacht. Bezoekers hadden tijdens de FloraHolland Autumn Fair niet alleen interesse in het beschikbare aanbod van nu, maar er was ook genoeg vraag naar planten op termijn. Het team Persoonlijke Verkoop van FloraHolland Connect toonde seizoensproducten opnieuw in een straat, zodat inkopers een goed overzicht kregen van het aanbod.

Veilen voor het goede doel
De planten van de Productpleinen en die van enkele standhouders zijn na de beurs voor het goede doel geveild. De opbrengst van EUR 1.250 ging deze keer naar Stichting CliniClowns. Deze stichting biedt afleiding en plezier aan zieke of gehandicapte kinderen. Dat bereiken zij door middel van speciaal opgeleide clowns en via verschillende activiteiten die afgestemd zijn op kinderen.

Lijnrijders & Handelsbeurs en FloraHolland Trade Fair De eerstvolgende beurs is de Lijnrijders & Handelsbeurs, die op 6 en 7 oktober a.s. plaats vindt in Rijnsburg. In november is het weer tijd voor de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Deze (inter)nationale handelsbeurs voor exporteurs, groothandelaren en hun klanten vindt plaats van 2 tot en met 4 november in Aalsmeer. Meer informatie over beide beurzen is hier te vinden.