Gemeente Almere

Opening Ondernemerscentrum `Poort van Almere'

15-09-2011

110915 Ben Scholten open Poort van Almere met pingpongballen.jpg (71.1K) Wethouder Ben Scholten, Economische Ontwikkeling, heeft woensdag 14 september het Ondernemerscentrum `Poort van Almere' feestelijk geopend. De wethouder liet een grote hoeveelheid pingpongballen los; die stonden symbool voor de hoge mate van flexibiliteit die het Centrum ondernemers biedt.

Ben Scholten is zeer te spreken over de nieuwe aanwinst voor de stad. "Deze prachtige locatie is een mooi visitekaartje voor de stad. Goed bereikbaar en gelegen aan de A6. De werkwijze van dit Ondernemerscentra komt overeen met hoe wij als gemeente met ons Ondernemersloket en later Ondernemersplaza willen werken. Uitstekende dienstverlening en het leggen van verbindingen. Daar gaat het altijd om."

Poort van Almere

Naast kantoorruimtes beschikt `Poort van Almere' op de Gooise Kant ook over vergaderzalen, training- en coachingruimtes en een bedrijfsrestaurant. Poort van Almere is een van de verzamelgebouwen van S&G Ondernemerscentra. S&G heeft naast Almere ook gebouwen in Amstelveen, Andelst, Amersfoort, Arnhem, Ede & Nijmegen.