Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 15 september 2011

Borrelend een stagiair(e) of stagebedrijf vinden!

Stagestad organiseert netwerkevenementen die in het teken staan van de perfecte persoonlijke match tussen 3e- / 4e jaar HBO en WO studenten en het MKB. Ditmaal vinden de edities plaats op woensdag 9 november 2011 in Den Haag en er zal er een plaatsvinden op woensdag 16 november 2011 in Delft.

Vorige bijeenkomsten leverden verrassende matches op tussen de derde en vierdejaars hbo-studenten en ondernemers. Daar speelde de informele sfeer beslist een rol in. Zo kreeg Jelmer van Ast van Conference Compass een uitstekende stagiaire, die na haar stage maar gelijk in dienst werd genomen.

De netwerkevenementen vinden plaats van 19.00 uur tot 23.00 uur, in een representatieve horecagelegenheden in Den Haag en Delft. Gedurende de bijeenkomsten komen studenten en bedrijven met elkaar in contact, om te praten over stage- of afstudeermogelijkheden.

Bij elk evenement ligt de focus op andere studierichtingen en bedrijven. In november 2011 zal de focus in Den Haag zijn op de studierichtingen economie, bestuurskunde en recht. In Delft ligt de focus bij de technische studierichtingen, maar alle studenten en bedrijven zijn welkom op beide evenementen.

Bedrijven en studenten kunnen zich via de website, www.stagestad.nl, aanmelden voor een of beide bijeenkomsten.


---



Ingezonden persbericht