Koster E & I wordt Stork Technical Services

Persbericht van Stork Technical Services Holding B.V.

Na ruim 54 jaar zal de naam Koster E&I verdwijnen en zal het bedrijf volledig gaan werken onder de naam "Stork Technical Services". Tijdens een groots
"Re-branding Evenement" voor alle relaties, zal op 16 september de naam Koster van de gevel van hun onlangs betrokken nieuwe pand in Doetinchem verdwijnen en zal het logo van Stork Technical Services er voor in de plaats komen.

Koster E&I was al sinds 2006 een onderdeel van Stork Technical Services en deze naamswijziging is de laatste stap naar een volledige integratie.
Doug Meikle, CEO van Stork Technical Services: "Deze integratie is een verdere stap in de ONE Stork Technical Services strategie; een geïntegreerd aanbod van alle services en één aanspreekpunt voor de klant". "Door het combineren van Thinking and Doing leveren wij veilige, consistente en productieve Asset Integrity Management dienstverlening met een service van wereld klasse" aldus Meikle.

De Doetinchemse vestiging van Stork Technical Services geeft onderdak aan de bedrijfs-onderdelen: industriële automatisering, gebouwgebonden installaties, service & onderhoud en Manufacturing Execution Systems (Gegevensbeheer en procesoptimalisatie van beginstadium tot eindproduct). De integratie heeft voor de huidige klanten een groot voordeel; hiermee kunnen de bedrijfsactiviteiten verder worden uitgebreid en totaalprojecten voor de klant worden uitgevoerd.

"Onder Stork Technical Services zal het bedrijf nog verder groeien door de markt te verbreden en innovatieve keuzes te maken," aldus Directeur Henk Bol. "Dezelfde vertrouwde gezichten staan de klant te woord, maar voor onze professionele dienstverlening kunnen we samenwerken met de bijna 15.000 collega's die wereldwijd deel uitmaken van Stork Technical Services".

Met een groot evenement op 16 september geeft de locatie Doetinchem van Stork Technical Services het startsein voor haar klanten en relaties. Met de voor hen zo bekende passie voor alle werkzaamheden zal het gerenommeerde aanbod van hun betrouwbare producten en diensten hiermee nog verder uitgebreid worden.

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services, is met 14.700 medewerkers een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management met de focus op de chemische-, olie & gas- en energiesectoren, naast andere sectoren zoals metaal, farmaceutica, food enz. Van concept tot en met uitvoering, Stork Technical Services helpt haar klanten bij het verlagen van de risico's, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties.
Stork Technical Services levert innovatieve oplossingen en integreert "Thinking and Doing" in Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocations, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.storktechnicalservices.com
Bijlage:
* pb-rebranding koster-pdf




Razende Robot Reporter