Shop2market grote winnaar E-Commerce Awards Parijs

Persbericht van Business Development Company

Shop2Market heeft op de Salon E-Commerce 2011 de E-commerce Award in de categorie Digital Marketing gewonnen, maar wist daarnaast in dit Franse E-commerce bolwerk ook de overall prijs te winnen. Uit 270 aanmeldingen voor 8 categorieën is het Hilversumse Shop2market dus de grote winnaar.

Shop2Market is een 100% onafhankelijke organisatie met als doel om de resultaten van klanten (online adverteerders en webwinkels) structureel te verbeteren. Hiervoor heeft het bedrijf uit 2008 een geïntegreerd campagne managementplatform ontwikkeld, waarmee webwinkels hun kosten op online marketing drastisch kunnen verminderen, terwijl daarnaast de orders kunnen toenemen doordat ze op alle mogelijke kanalen kunnen adverteren.

Unieke oplossing
Shop2market is de enige oplossing die op basis van toegevoegde waarde orders toekent aan kanalen en affiliates. Adverteerders krijgen meer grip op het rendement van hun advertentie uitgaven, bonafide affiliates halen betere inkomsten en affiliatefraude wordt voortijdig gedetecteerd. De jury in Parijs gaf aan hier van onder de indruk te zijn.

Shop2market ontving de prijzen uit handen van juryvoorzitter Xavier Court, medeoprichter van de besloten shoppingclub Vente-privee.com, Olivier Carette, de internet and e-commerce directeur van Galerie Lafayette en Mathieu Staat, managing director van FNAC.

Meer awards
Eerder dit jaar won Shop2market al een Thuiswinkel Innovatie Award. Juryvoorzitter Cor Molenaar zei toen: 'Shop2Market maakt het mogelijk om alle online campagnes te beheren en de resultaten terug te rekenen naar een cost per order. Hierdoor kan een grote mate van effectiviteit worden bereikt en kunnen campagnes beter worden gepland. Een uitstekend hulpmiddel om de effectiviteit van marketinggelden te vergroten.'

Kort daarna won Shop2market ook de Red Herring 100 Europe Award.

Verder internationalisatie
Shop2market heeft naast Nederland ook klanten in Duitsland en Frankrijk. De nieuwe ontwikkelingen brengen het openen van nieuwe kantoren en het uitbreiden van de medewerkers in een stroomversnelling. Zo zal op korte termijn een team in Frankrijk worden samengesteld.

Links:
http://www.shop2market.com



Razende Robot Reporter