Strukton


Strukton in Undercover Boss

13 | 09 | 2011

UTRECHT, 13 september 2011 - Op maandag 19 september komt Strukton in Undercover Boss bij SBS 6. In het tv-programma Undercover Boss werkt een directeur van een groot Nederlands bedrijf een week lang onherkenbaar mee op de werkvloer.

Martijn Smitt, directeur van Strukton Civiel, ruilde voor een week zijn directiekamer in voor verschillende plekken op de werkvloer. Zo ging hij naar Denemarken om mee te werken aan de aanleg van nieuw spoor op de lijn Bramming-Tønder. In Nederland draaide hij onder andere mee bij de Noord/Zuidlijn (Metrostation CS) en Ziggo Dome en ook ontdekte hij wat het werk van een technisch beheerder precies inhoudt.

Het programma biedt een uitgelezen kans voor Strukton om de hele breedte van het bedrijf onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Martijn Smitt: `We zijn actief in de railmarkt, civiele markt en gebouwenmarkt en kunnen het hele traject van planvorming en financiering tot en met onderhoud verzorgen. Ik heb dan ook een zeer afwisselende werkweek achter de rug kan ik wel zeggen! Wat me vooral goed deed was de passie die ik zag bij de medewerkers met wie ik een dag mocht meelopen. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen het beste presteren en met de meest fantastische innovatieve ideeën kunnen komen als ze passie hebben voor hun vak.'

Kijk Undercover Boss: maandag 19 september om 20.30 uur bij SBS 6 of bekijk alvast de trailer op ons YouTube kanaal.

Strukton Groep