inspearit verandert IT advies- en opleidingsbranche

Persbericht van inspearit

inspearit is met ingang van 22 september 2011 de nieuwe naam voor DNV-CIBIT. Verkozen tot de beste IT opleider van Nederland en bekend als eigenwijze IT adviseur. inspearit is een gevolg van een buy-out door het management van de internationale IT adviesorganisatie van DNV.

Achtergrond
Het is algemeen bekend dat veel IT-projecten falen. Het huidige IT- landschap staat innovatie vaak in de weg en er is lang niet in de competenties van professionals geïnvesteerd. Het frisse concept van inspearit biedt hier uitkomst. Een goede architectuur en efficiënte processen zijn namelijk de sleutel voor optimale prestaties. inspearit helpt organisaties daarbij en realiseert kostenefficiënte verbetering.

Fris concept
De aanpak is resultaatgericht en holistisch van aard; de enige manier om IT-competenties te verbeteren. Het concept bestaat uit een mix van advies en opleiden. Het opleiden omvat Masterclasses, Master of Science programma's en in-company maatwerktrajecten. De adviesdiensten reiken van audits/reviews op projecten, processen, systemen en competenties; het ontwikkelen van heldere visie en aanpak voor op het oplossen van geanalyseerde problemen en het implementeren van de verbetering. Het zijn componenten in integrale veranderprogramma's op het terrein van IT-procesverbetering - onder meer CMMI en agile - en IT architectuur. Waarmee klanten meer en beter grip op hun IT verkrijgen. Het concept maakt, dat wij de MBO met het volste vertrouwen in de markt introduceren. Yann Hamon, Managing director van inspearit, benadrukt "ik ben vol vertrouwen over de toekomst van onze nieuwe organisatie. Wij hebben een aantal van de beste IT-consultants onder onze vleugels en we streven naar verdere groei om nog meer briljante IT-talenten aan ons te binden. Ik ben trots om deze groep van unieke persoonlijkheden en expertise te mogen leiden".

inspearit organisatie
Enige kenmerken: Actief in Europa en Azië. Klanten in top-500 organisaties in de financiële, industriële en overheidssector. Recent verkozen door professionals tot beste IT opleider van het jaar. inspearit zal het label cibit academy voeren voor haar opleidingsactiviteiten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.inspearit.com



Razende Robot Reporter