Nederlandse Orde van Advocaten

grenzeloos'

Jaarcongres NOvA: `Etische dilemma's, grenzeloos'

Waarom groeien bepaalde strafzaken uit tot mediahypes en wat zijn hiervan de gevolgen? Wat zijn de ethische grenzen van het invriezen van eicellen en waar ligt de grens tussen registratie en privacybescherming? `Etische dilemma's, grenzeloos', dat is het thema van het jaarcongres van de Nederlandse Orde van Advocaten dat op 23 september plaatsvindt in het Chassé Theater in Breda.

Tijdens het ochtendprogramma spreekt, na algemeen deken Jan Loorbach, Chief Executive Officer van IDTV Shula Rijxman over de grenzen aan radio en tv. Dagvoorzitter is Winfried van den Muijsenbergh, advocaat en lid van de praktijkgroep Ondernemingsrecht bij Loyens & Loeff. De ochtend wordt afgesloten met een gesproken column van cabaretière Sara Kroos.

In de middag kunnen deelnemers hun eigen programma samenstellen. Ze kunnen kiezen uit twaalf verschillende sessies waarin etische thema's aan bod komen.

Speciaal voor de jonge advocaat wordt een Linkedin Live-sessie georganiseerd over loopbaanplanning en grenzeloos netwerken. Advocaat-stagiaires krijgen de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met succesvolle advocaten.

U kunt zich hier aanmelden.

Waar

Chassé Theater Breda

Wanneer

23-09-2011 - 9.30 uur