Barbie verovert KamaSutrA beurs in Utrecht

Persbericht van HOA Events B.V.

UTRECHT - Haar naam is Samantha de Jong. Heel Nederland kent haar echter als Barbie uit de veelbesproken serie 'Oh oh Cherso'. Bezoekers van de KamaSutrA beurs (KSA) in Utrecht kunnen de wulpse blondine het hemd van het lijf vragen. Vrijdag is Barbie namelijk 'special guest' tijdens het erotische lifestyle evenement dat van 23 t/m 25 september plaatsvindt in de Jaarbeurs. Waarom Barbie meewerkt aan de beurs? ,,Ik hou gewoon van erotiek. Het wordt absoluut een groot feest", verklaart ze.

Barbie werd in één klap een bekende Nederlander. Ze is een van de meest opvallende karakters uit de realitysoap 'Oh oh Cherso' en baarde opzien met uitspraken als 'Ik heb het liefst pornoblond haar. Lekker Barbieachtig." De organisatie van KSA strikte de Haagse voor een speciaal gastoptreden. ,,Iedere editie van de beurs zoeken we naar iets bijzonders", legt woordvoerster Dorien de Monyé uit. ,,De komst van Barbie is natuurlijk ontzettend leuk en echt een eyecatcher. Op het hoofdpodium gaat ze vragen van bezoekers beantwoorden." Ze benadrukt dat de TV ster niet de enige spectaculaire attractie is. ,,We veranderen de beursvloer deels in een beachclub. Compleet met zomerse aankleding, cocktails en zwoele stripteaseshows. Deze nieuwe attractie heeft als naam 'Sex on the Beachclub' meegekregen en is de ideale gelegenheid voor stellen om nieuwe mensen te ontmoeten en vervolgens samen een kleedhokje op te zoeken."

Dildo

Er is meer, aldus De Monyé. ,,Wat dacht je van een Rodeo Dildo! Bezoekers die erin slagen om langer dan 2 minuten te blijven zitten winnen een speciale prijs." Ze wijst ook op een labyrint dat exclusief toegankelijk is voor homoseksuele bezoekers. ,,We zorgen ervoor dat dit een spannende ervaring wordt met veel bijzondere en verrassende hoekjes. Er wordt dit keer zelfs een erotische cinema in het doolhof gebouwd om een en ander nog aantrekkelijker te maken." Vernieuwend is het sleutelwoord van de komende beurs, aldus De Monyé. ,,Natuurlijk zijn vertrouwde attracties als het Swingers Café en de Voyeur weer aanwezig. Maar geen enkele KSA editie is hetzelfde. We hebben een grote schare vaste bezoekers die we telkens weer een onvergetelijke erotische belevenis willen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat dit ook komend weekend weer gaat lukken."

Links:
http://www.kamasutrabeurs.nl



Razende Robot Reporter