Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T
HUMAN


1 Vrijdag 23 september 2011

Radio 5 & www.obalive.nl
19.00-20.00 uur


2 Radiotalkshow over cultuur, politiek, wetenschap en moraal

Rechtstreeks met publiek vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam

Presentatie: Theodor Holman


---

Hoofdgast is Rachel Marbus over internet en vrijheid. Het internet is is ooit opgericht als platform van vrijheid voor iedereen, overal ter wereld. Tegenwoordig wordt het internet - door bedrijven als Google en Facebook - steeds meer gepersonaliseerd en gecommercialiseerd. Hoe vrij kunnen we ons nog voortbewegen op het net? In hoeverre is de informatie die we te zien krijgen gefilterd? Rachel Marbus is verbonden aan de Universiteit van Tilburg, waar zij een proefschrift schrijft over recht, internet en identiteit.

Max Pam met zijn rubriek 'Ketter en Geest'.

Berichten uit het nieuws die voor goddelozen van belang zijn, over geloof en bijgeloof.

Politieke Beschouwingen: crisis, storm en perspectief Het OBA Live panel maakt de balans op van de woelige Algemene Politieke Beschouwingen. Wat gebeurde er op die vierkante kilometer in de Haagse politieke arena en wat gaan wij daarvan merken? Met Chris Rutenfrans, redacteur opiniepagina Volkskrant en Coen Brummer, publicist en onderzoeker.

OBA Live
is een rechtstreekse uitzending met publiek vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Online te bekijken www.obalive.nl (live en on demand)

Informatie: Rina Spigt, eindredacteur
M: 06 22 96 47 10 E: rina.spigt@human.nl

Zie voor actuele programma-informatie: www.obalive.nl

Volg OBA Live nu op Twitter ! @obalive
en facebook


---- --