Gemeente Grave

23 september: Theatervoorstelling Mantelzorg: "Een kwestie van liefde en grenzen".

In het kader van de Wereld Alzheimer dag is er op 23 september een theatervoorstelling Mantelzorg: âEen kwestie van liefde en grenzenâ. De voostelling is bedoeld voor mantelzorgers en diegenen voor wie zij zorgen.
De voorstelling is van 14.30 tot 17.00 uur in de Schouwburg van Cuijk, Grote Straat 62-66, 5431 DL Cuijk .
De Alzheimerstichting organiseert deze theatervoorstelling in samenwerking met de Steunpunten Mantelzorg Land van Cuijk en Noord Limburg en het RDO (regionaal dementie overleg).

Theatergroep âTheducater â zal de voorstelling verzorgen Theducater presenteert een toneelstuk dat gaat over een dochter die, als mantelzorger, zorg draagt voor haar demente moeder en daarbij moeite heeft om haar grenzen te bewaken. Samen met de zaal wordt het thema op een interactieve manier besproken. Dit gebeurt onder de leiding van een ervaren publieksbegeleider. U wordt in de gelegenheid gesteld om, als u dat wilt, in overleg met de begeleider, in te gaan op de voorstelling en uw ideeën naar voren brengen.

De voorstelling wordt voorafgegaan en afgesloten door het Visserskoor uit Beers.
Voor meer informatie kijk op www.alzheimer-nederland.nl/1622.aspx De voorstelling is voor iedereen vrij toegankelijk. Graag tijdig opgeven telefonisch op 0485-313270 of via e-mail: mantelzorglvc@pantein.nl. Graag uw naam, woonplaats en aantal personen aangeven.