Stadsdeel Amsterdam Centrum


---

Week van de eenzaamheid: stuur een kaartje

22 september 2011

Van 23 september t/m 1 oktober organiseert Cultuur in de Middag `De Week tegen de Eenzaamheid'. Doe mee en stuur een kaartje naar mensen die even wat extra aandacht verdienen.

Eenzaamheid is van alle tijden, loopt door alle lagen van de bevolking en kan ons allemaal overkomen. In `De Week tegen de Eenzaamheid' wordt speciale aandacht gevraagd voor mensen die met een klein gebaar, een luisterend oor of een welgemeend kaartje in de brievenbus, even de aandacht krijgen die ze verdienen. En wie weet stemt dit initiatief tot meer besef over eenzaamheid in uw buurt.

Stuur voor 1 oktober een kaartje naar Sint Jacob, Plantage Middenlaan 52, 1018 DH Amsterdam o.v.v. Beste Buurtbewoner, t.a.v. G. Hendriksen;

en/of naar

Dr. Sarphatihuis, Roetersstraat 2, 1018 WC Amsterdam, o.v.v. Beste Buurtbewoner, t.a.v. L. Kuipers. Zij zorgen er voor dat uw kaartje bij die personen terecht komt, die post of een bezoekje zeer waarderen maar dit helaas vaak ontberen.

Cultuur in de Middag organiseert regelmatig op zondagmiddag gratis concerten in Sint Jacob en het Dr. Sarphatihuis voor 55+-bewoners uit de buurt (of daarbuiten). Kijik op http://www.wcob.nl/ voor meer informatie.

Lees verder:

www.eenzaam.nl

---