Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn - Tiener aangehouden voor mishandeling De politie onderzoekt een incident waarbij een 26-jarige Epenaar geslagen is. Het incident heeft zich op donderdag 22 september voorgedaan en een 18-jarige Apeldoorner is aangehouden voor mishandeling.

De politie ontving donderdagvond rond 23.30 uur een melding van de mishandeling aan de Veenweg in Apeldoorn. De Epenaar zou geslagen zijn door de tiener en raakte hierdoor licht gewond aan zijn lip. De politie kwam ter plaatse en heeft de jongen aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. Vermoedelijk was er een ruzie ontstaan over een parkeerkwestie. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

2011133782

     Apeldoorn - Winkeldiefstallen in Apeldoorn                
De politie heeft op donderdagavond 22 september een 28-jarige vrouw, een 39-jarige man en een 49-jarige man uit Apeldoorn verhoord op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw werd door winkelpersoneel betrapt toen zij een jas wegnam en de twee mannen werd door politieagenten in burgerkleding betrapt op diefstal van een stofzuiger en flessen douchegel.

Winkelpersoneel betrapte de vrouw donderdagavond in een warenhuis aan de Hoofdstraat in Apeldoorn en hielden haar tegen. De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse om de vrouw over te brengen naar het politiebureau, waar zij werd ingesloten voor verhoor. De Apeldoornse bekende de diefstal van de jas. De vrouw is nog niet in vrijheid gesteld, omdat uit onderzoek bleek dat zij nog een boete open had staan. Omdat de vrouw deze niet kon betalen, kreeg ze een dag hechtenis opgelegd.

Agenten in burgerkleding betrapten de 39-jarige man in een ander warenhuis aan de Hoofdstraat, op diefstal van een stofzuiger. De Apeldoorner die flessen douchegel had weggenomen, vanuit een drogisterij op het Marktplein, werd ook betrapt door agenten in burgerkleding. De mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De politie maakt proces-verbaal op van de winkeldiefstallen.

2011133665 / 2011133688 / 2011133705

     Apeldoorn - Aangehouden voor rijden onder invloed         
De politie heeft op donderdag 22 september een 39-jarige automobilist uit Hoogeveen aangehouden voor rijden onder invloed. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van enkele uren.

Surveillerende agenten zagen dat man rond 19.50 uur rijden over de Schoolstraat in Apeldoorn en hielden hem staande voor een routinecontrole. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij ruim 0.8 promille blies. De politie maakt proces-verbaal op.

2011133688

     Beekbergen - Woninginbraak                                
Op donderdag 22 september is er een woninginbraak gepleegd aan de Engelanderholt in Beekbergen. Het is nog onbekend wat er uit de woning is weggenomen.

De inbraak werd donderdag aan het einde van de ochtend ontdekt. Men kon de woning binnenkomen door een raam te forceren. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld.

2011133531

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --