Gemeente Voorschoten

haagwijk

Architectuurmanifestatie Haagwijk

Donderdag 22 september heeft wethouder Blommers de `Tentoonstelling architectuurbeelden Haagwijk' feestelijk geopend in de tuin van Kasteel Duivenvoorde. Dat deed hij samen met de voorzitter van Stichting Duivenvoorde, de directeur van Visade en de directeur van Weba.

De komende jaren zijn in Haagwijk zeven kavels beschikbaar voor mensen die hun exclusieve woning naar eigen inzicht willen ontwerpen. Maar liefst 105 architectenbureaus stuurden ontwerpideeën voor de toekomstige villa's, een groot huis en een landgoed met appartementen naar Visade en Stichting Duivenvoorde. Zij hebben de ontwerpen beoordeeld en achttien architecten uitgekozen. De ontwerpen zijn zes weken lang te bezichtigen in de tuin van Landgoed Duivenvoorde.

Over de bijzondere ontwikkeling van Haagwijk is een speciaal magazine ontworpen. Een blad met informatie over Haagwijk, achtergrondinformatie over de charmes van Voorschoten en de pluspunten van de buurgemeenten en de regio. Het eerste exemplaar is tijdens de opening overhandigd door de voorzitter van Stichting Duivenvoorde aan wethouder Blommers en zijn collega van gemeente Leidschendam/Voorburg, wethouder Mijdam.

Via de website wonenophaagwijk.nl kunt u zich aanmelden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en specifieke informatie over de kavels. Medio november start de verkoop.

* 23 september 2011