Rare Amerikanen in Heemskerks boek


Heemskerkse schrijft boek over jaar in Nashville

Heemskerk, 20110919 -- De Heemskerkse Suzanne Goeman bracht afgelopen vrijdag, 16 september, haar derde boek uit. Het boek heet: ‘Rare jongens, die Amerikanen’ en het beschrijft het jaar dat Suzanne voor haar bedrijf doorbracht in Nashville, in de VS. Op 23 september houdt Suzanne tussen 14 en 16 uur een enerverende boekpresentatie op het hoofdkantoor van HDC Media een de Edisonweg 10 te Alkmaar. De presentatie behandelt het jaar in de VS, wat eraan voorafging en grappige verschillen tussen Amerikanen en Nederlanders.

In januari 2010 vertrok Suzanne naar Nashville om Muziekmeubels, het bedrijf dat zij samen met haar vriend Dennis in 2007 startte, ook op te zetten in de VS. Het idee daarvoor kwam in 2008, toen het stel het Zuiden van de VS bezocht met de muzieksteden Memphis, Nashville en New Orleans. Vooral in Nashville kregen Dennis en Suzanne veel positieve respons van de bevolking. Veel mensen in Nashville waren zó enthousiast dat ze vonden dat Dennis en Suzanne in Nashville (ook wel Music City genaamd) een winkel móesten openen. Ruim anderhalf jaar later vertrok Suzanne om precies dat te doen. Dennis bleef in Heemskerk tot het moment dat hij ook zou kunnen overkomen.

Helaas is dat moment niet gekomen. Hoe dat gekomen is, kun je lezen in het boek. In het boek beschrijft Suzanne haar Amerikaanse avontuur, de reizen naar de VS die daaraan voorafgingen en natuurlijk de afloop. Het boek kost € 18,95 en is via de boekhandel of uitgever Boekscout te bestellen (www.boekscout.nl) pagina Etalage. 

U kunt zich voor de boekpresentatie van 23 september aanmelden via een email naar info@oplossinginzicht.nl. De boekpresentatie wordt gevolgd door een rondleiding langs de redactie, de drukkerij en de zetterij van de krant. 

Oplossing in zicht