Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Vrijwilligersdag met `Pluim op de Hoed' en `Utrechts Heuvelrug Compliment'

De gemeente Utrechtse Heuvelrug nodigt vrijwilligersorganisaties uit voor de vrijwilligersbijeenkomst op maandag 26 september. Tijdens deze bijeenkomst toont de gemeente haar erkentelijkheid voor het werk dat vrijwilligers verrichten.

2011 is het Europees Jaar van de Vrijwilliger. Maandag 26 september vinden er tijdens de vrijwilligersdag meerdere activiteiten plaats. Zo worden er 's middags diverse activiteiten georganiseerd bij Sport- en Cultuurcentrum De Binder in Leersum. De Vereniging Nederlandse Gemeenten heeft een promotour aangeboden om vrijwilligersbeleid te promoten. Wilt u meer weten over het middagprogramma? Houd dan de gemeentesite en Gemeentenieuws in de gaten.

In de avond wordt een debat over een actueel onderwerp uit het vrijwilligersbeleid gehouden. Het programma staat nog niet definitief vast, maar wij zijn nog bezig met de invulling van de avond, ook hiervan houden wij u op de hoogte.

Prijzen
Op de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst worden in het kader van het vrijwilligerswerk¬ prijzen uitgereikt. Eén persoon wordt beloond met een individuele prijs: Pluim op de Hoed. Deze prijs bestaat uit een beeld en een oorkonde. Daarnaast is er een groepsprijs: Utrechts Heuvelrug Compliment. Dit is een prijs in de vorm van een geldbedrag dat de groep naar eigen inzicht mag inzetten. Tijdens de bijeenkomst worden de winnaars in het zonnetje gezet.

Indienen nominaties
Voor deze prijzen hebben we uw medewerking nodig.
- Kent u een vrijwilliger die een Pluim op de Hoed verdient?
- Weet u een vrijwilligersgroep die volgens u in aanmerking komt voor het Utrechts Heuvelrug Compliment?

- Geef hem/haar en/of de groep dan nu op voor de Vrijwilligersprijs 2011!

De inschrijfformulieren vindt u vanaf volgende week op de gemeentesite: www.heuvelrug.nl .

Om alles voor de bijeenkomst op 26 september goed te kunnen regelen, vragen we u om uw nominaties in te zenden vóór 8 september.

Contact
Heeft u vragen over de bijeenkomst of de voordracht met betrekking tot de vrijwilligersprijs, neem dan contact op met Nana Bies: nana.bies@heuvelrug.nl .