Syntens

Dit jaar wordt ecomobiel, dé vakbeurs voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement, gehouden op 27 en 28 september in Ahoy Rotterdam. Met het thema "Stop Thinking, Start Acting" roept ecomobiel op tot actie en wordt de focus gelegd op het vergroten van de inzet van duurzame mobiliteitsoplossingen. Zo'n 120 exposanten op het gebied van transport, stedelijke distributie, elektrisch of groengas vervoer, duurzaam openbaarvervoer, beleidsvorming, infrastructuur, mobiliteitsmanagement, advies en consultancy, mobiliteitsconcepten en meer, zullen op ecomobiel hun zaak vertegenwoordigen.

Innovatie en business zijn belangrijke aspecten van de beurs. Niet alleen nieuwe voertuigen en vervoersmiddelen, maar ook innoverende ideeën op het gebied van mobiliteit en andere gerelateerde zaken zullen de boventoon voeren. Om de innovatie en de ondernemendheid van de mobiliteitsmarkt te bevorderen heeft ecomobiel speciale stands ingericht voor 'nieuwe ondernemers'.

Syntens heeft een stand in de Young Innovator hoek op ecomobiel waar we u graag meer vertellen over duurzame mobiliteit en innovatie en europese samenwerking. Daarnaast houden wij op dinsdag 27 September 15.30 uur op ecomobiel een workshop waar we uitvoerig ingaan op deze thema's en de kostenloze diensten van Syntens hierbij.

Kom ook naar ecomobiel en neem deel aan de diverse workshops & debatten en test de verschillende voertuigen op het Test & Drive parcours. Schrijf u nu in op www.ecomobiel.nl