Ingezonden persbericht


Toshiba onthult zijn ultradunne (7,7 mm) AT200 tablet van 25,7 cm (10,1 inch),

een apparaat van wereldklasse

Gebouwd om verwachtingen te overtreffen

Specificaties AT200


· Android(TM) 3.2, Honeycomb


· Capacitieve-lcd-paneel van 25,7 cm (10,1 inch) met hoge resolutie en led-achtergrondverlichting, 1280 x 800 pixels (16:10) en multi-touch-ondersteuning


· CPU: TI OMAP 4430, 1,2 GHz


· RAM 1GB DDR2


· Intern geheugen met tot 64 GB


· Micro-USB, micro-SD, micro-HDMI®, Bluetooth®, Wi-FiTM (802.11b/g/n), dockingpoort


· GPS, 3D accelerometer, gyrometer, elektronisch kompas, omgevingslichtsensor


· 5.0 MPixel camera (achterkant), 2.0 MPixel camera (voorkant) met gezichtsherkenningssoftware


· Stereoluidsprekers (2 x 1,5 W)


· Toshiba Media Player, met ondersteuning voor een ruime keuze aan formaten voor video, afbeeldingen en audio.


· Gewicht: 558 g


· Afmetingen: 256 mm x 176 mm x 7,7 mm


· Levensduur batterij (achtergrondverlichting 60 nit): 8 uur (100% video afspelen), 8 uur (65% webbrowsen via WLAN; 10% video afspelen; 25% stand-by)

Neuss, Duitsland, 27 september 2011 - Toshiba Europe GmbH onthult vandaag een interessant nieuw product - de ultradunne AT200 tablet van 25,7 cm (10,1 inch). Ondanks een dikte van slechts 7,7 mm biedt de Toshiba AT200 een ruime keuze aan essentiële poorten en interfaces. De tablet biedt een verbazingwekkende wide-view display voor comfortabele consumptie van content plus volledige mogelijkheden voor webbrowsen, waarvoor tablets het meest gebruikt worden. Deze tablet is even krachtig als stijlvol en robuust, en is gebouwd om verwachtingen te overtreffen. De Toshiba AT200 zal in het vierde kwartaal van 2011 in heel Europa leverbaar zijn.

Ultradun, ultrakrachtig

"De nieuwe ultradunne tablet Toshiba AT200 van 25,7 cm (10,1 inch), met Android(TM) 3.2, Honeycomb, is de nieuwste in een lange reeks meesterlijk geconstrueerde Toshiba-producten", aldus Marco Perino, General Manager Product Marketing. "Met een dikte van slechts 7,7 mm is de elegante Toshiba AT200 hoogst mobiel maar toch uiterst intelligent en krachtig.“

Alle essentiële componenten aan boord

Om verbinding te maken met andere apparaten heeft de ultradunne tablet alle essentiële interfaces en poorten aan boord, waaronder micro-USB, micro-SD, Wi-Fi(TM) en Bluetooth®. Met de micro-HDMI®-poort kunt u HD content streamen naar het grote scherm van een tv. HD cameras aan de voor- en achterkant zijn ideaal voor videoconferenties en applicaties voor toegevoegde realiteit.

Mediaconsumptie van hoge kwaliteit - waar u ook bent

Met de Toshiba AT200 kunnen gebruikers thuis en buitenshuis van video genieten. De tablet is voorzien van een schitterend high-definition scherm van 25,7 cm (10.1 inch) dat beelden weergeeft met heldere kleuren en scherpe details. Ondanks het ultradunne formaat biedt de tablet tot 8 uur videoconsumptie*. De slanke behuizing bevat zelfs krachtige stereoluidsprekers die een aanvulling vormen op de videocapaciteiten van de AT200 en een indrukwekkende bioscoopervaring bieden.

Eindeloze gebruiksmogelijkheden

Toshiba's nieuwe tablet is ook goed toegerust voor webbrowsen, met ondersteuning voor Adobe® Flash® Player, toegang tot meer dan 250.000 apps op Android Market(TM) en Toshiba Places voor oneindige mogelijkheden.

e andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


* Instellingen: 100% video afspelen met achtergrondverlichting: 60 nit.

INFORMATIE

FOTO'S

PRESS LOUNGE

Over Toshiba

Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten.

Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert tegenwoordig een mondiaal netwerk van meer dan 490 bedrijven, met 203.000 werknemers wereldwijd en een jaaromzet van ruim 6,3 biljoen yen (77 miljard dollar). Bezoek de website van Toshiba op www.toshiba.nl.

Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland , is een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokyo.

Android en Android Market zijn handelsmerken van Google, Inc.