P5COM gaat strategische samenwerking aan met deReputatiecoaches


Consultants en reputatie-experts reageren op vraag uit de markt

AMSTERDAM, 20110927 -- P5COM, specialist in het verbeteren van operationele performance in de gezondheidszorg, gaat samenwerken met de communicatiestrategen van deReputatiecoaches. Het is voor het eerst dat consultants die operationeel bezig zijn en adviseurs die oplossingen bieden voor communicatievraagstukken structureel gaan samenwerken. Doel is organisaties en instellingen zowel operationeel als communicatief te verbeteren.

Paul Arakelian, directeur van P5COM: “Binnen instellingen komen wij vaak knelpunten op het gebied van communicatie tegen. Het is goed om daar dan experts bij te halen. Willem Wansink en Ewoud Nysingh zijn net als wij goed ingevoerd in de zorg. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij onze klanten een extra aantal diensten bieden die van groot belang zijn. Alles draait tegenwoordig om reputatie.”

Willem Wansink, deReputatiecoaches: “Wij zijn er graag vroeg bij in instellingen om zowel op het gebied van interne als dat van externe communicatie te adviseren. Zo kunnen bestuurders veel problemen voorkomen. Wij werken graag samen met de consultants van P5COM omdat zij na hun grondige quickscan direct met het management en de medewerkers voortvarend aan de slag gaan.”

Zowel Arakelian als Wansink en Nysingh zijn ervan overtuigd dat de samenwerking synergievoordelen biedt voor de klant. Nysingh: “Wij vullen elkaar goed aan, en er zijn veel raakpunten in ons werk. Wat ons bindt is onze passie voor het primaire zorgproces. Wij willen er voor zorgen dat medewerkers de goede dingen doen en met plezier naar hun werk gaan.”


Over P5COM

P5COM is specialist in het structureel verbeteren van operationele performance in de gezondheidszorg. Met de kennis en ervaring is P5COM in staat net even verder te kijken en dieper te gaan in een zorgorganisatie. De aanpak stoelt op professionaliteit, pragmatisme en persoonlijke betrokkenheid. Het management wordt vanaf dat begin betrokken en medewerkers worden gestimuleerd. Doelstellingen worden bepaald, speerpunten gekozen en pragmatische oplossingen doorgevoerd. Meetbaar, zichtbaar en blijvend rendabel. Daar heeft P5COM geen jaar voor nodig. Een opdrachtgever verdient altijd minstens de investering terug. Bij P5COM werken twintig mensen. www.p5com.eu


Over deReputatiecoaches

deReputatiecoaches adviseren en begeleiden bestuurders in de gezondheidszorg. Zij beschikken over een groot netwerk in de Cure, de Care en de GGZ. Ze kennen de weg in de media, de Haagse politiek en in het openbaar bestuur. deReputatiecoaches bestaan uit de communicatieprofessionals Willem Wansink en Ewoud Nysingh. Wansink en Nysingh staan voor slagvaardig reputatiemanagement. Zij kennen de ‘ins and outs’ van externe en interne communicatie. Ze kiezen voor diepgang en zetten in op de lange termijn. Zij helpen crises te voorkomen. Hun diensten omvatten onder meer Haagse lobbywerkzaamheden, hoogwaardige presentatie- en mediatrainingen en individuele coaching. Ze ondersteunen afdelingen communicatie, en voeren het woord namens bestuurders en instellingen. www.deReputatiecoaches.nl