Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tropentheater Amsterdam start na succesvolle Film&Food avondvoorstellingen vanaf 27 september met een nieuwe variant:
Film(&Food) Matinee met High Tea

www.tropentheater.nl/film

()

Naast de succesvolle combinatie Film&Food in de avond komt het Tropentheater te Amsterdam vanaf 27 september 2011 met een nieuwe versie; Film(&Food) Matinee met High Tea.

De Braziliaanse film O Ano em Que Meus Pais Saíram de Férias (The year my parents went on vacation) van Cao Hamburger is de eerste in een reeks van acht dinsdagmiddagen waarin men kan genieten van een bijzondere filmvoorstelling én een High Tea in het Café/Restaurant Soeterijn. Ook de roadmovie Central do Brasil van Walter Salles en de Japanse film Narayama-bushi kô (De Ballade van Narayama) van Shôhei Imamura staan op het programma.

De uitgebreide High Tea bevat o.a. thee, koffie, biologische wijn of bier, sandwiches en scones. De prijs van dit arrangement is ¤ 23,- (inclusief filmvoorstelling). Het High Tea arrangement duurt tot uiterlijk 17.30 uur. Reserveren is mogelijk via de kassa van het Tropentheater, telefoon: 020-5688500. Het is uiteraard mogelijk om naar de film te gaan zonder hierbij een High Tea te boeken.

Tropentheater
Het Tropentheater (Linnaeusstraat 2, Amsterdam) presenteert podiumkunst, documentaires en films uit de niet-westerse wereld. Voor een compleet overzicht van het filmaanbod zie www.tropentheater.nl/film.




Ingezonden persbericht