KRO

Kan Anastassiya haar draai vinden in Nederland: KRO's Liefs Uit... afl. 3

Uitzenddatum: 27/09/2011

Over de komst van verre liefdes naar Nederland

In aflevering 3 van KRO's Liefs Uit... ( 27 september, 20.25 uur, Nederland 1) bereidt Tom zijn nieuwe huis voor op de komst van zijn grote liefde Anastassiya met wie hij in Kazachstan al een half jaar heeft samengewoond. In die tijd hebben ze het nogal breed laten hangen. Financieel hebben ze alles verbrast en dus moet er weer hard gespaard worden. En aangezien ze beiden geen baan konden vinden in Kazachstan heeft Anastassiya ingestemd met het vertrek naar Nederland.

Voor Anastassiya is het een grote stap waar ze toch wel een beetje tegenop ziet. Wanneer ze bepakt en bezakt mét kat in hun nieuwe, maar nog lege en kale, huisje arriveert, verwoordt ze haar teleurstelling in heldere taal: " I changed my comfortable place for mess. Change my ticket and I fly back."
Maakt Anastassiya inderdaad rechtsomkeert of overwint de liefde voor Tom haar behoefte aan comfort?

In Venetië bereiden Arjen en zijn Italiaanse Orsola hun huwelijk voor. Arjen kan niet geloven dat hij als gewone Hollandse jongen op zo'n sprookjesachtige plek met zo'n mooie vrouw gaat trouwen. Voor Orsola komt betekent dit huwelijk een droom die uitkomt en kosten noch moeite worden dan ook gespaard. Ook gaat het aanstaande bruidspaar op bezoek bij de pastoor om een mooie kerkdienst voor te bereiden ondanks hun verschillen in hun geloofsbeleving.

Bij Sam en Chinchu breken, na een gedeprimeerde periode waarin Chinchu het niet meer zag zitten, betere tijden aan. Chinchu krijgt te horen dat ze een baan heeft! Een enorme opluchting die gevierd wordt met champagne, taart en vooral veel liefde.

Ook bij Marlies en Musa is het tijd voor een feestje al is de reden voor het feestje een minder leuke: Musa's naderende vertrek. Op zijn afscheidsfeestje zingt Marlies haar Musa nog gepassioneerd toe maar eenmaal op Schiphol valt het afscheid hen beiden zwaar.

KRO's Liefs Uit..., aflevering 3, 27 september, 20.30 uur, Nederland 1