RET

Bezoek de RET op de consumentenavond van Ecomobiel

15 september 2011
Ecomobiel is dé vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Op 27 en 28 september wordt in hal 1 van Ahoy de derde editie gehouden. Dit jaar staat het evenement in het teken van het thema âstop thinking, start actingâ.

Op de beursvloer zijn interessante standhouders aanwezig die onder andere werkzaam zijn op het gebied van elektrisch vervoer en vervoer op alternatieve brandstoffen, flexwerken, duurzaam openbaar vervoer, mobiliteitsoplossingen, totale mobiliteitsconcepten en advies en consultancy op het gebied van mobiliteit.

Consumentenavond
De RET heeft als openbaarvervoerbedrijf in de Rotterdamse regio een grote verantwoordelijkheid voor het verminderen van de CO2-uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit. We zetten in op halvering van de CO2 en 100% elektrische reizigerskilometers in het lokale OV in 2025.

Volgens goed Rotterdams gebruik houdt de RET het niet alleen bij woorden, maar zetten we die om in concrete daden. Zo experimenteren we met hybride en elektrische bussen en met het opslaan en hergebruiken van remenergie bij tram en metro. Geïnteresseerd in deze ontwikkelingen? Bezoek de stand van de RET op Ecomobiel tijdens de consumentenavond op dinsdag 27 september, van17.00 tot 20.30 uur. De toegang bedraagt ⬠15,-

Â
Abonnement via internet