Gemeente Veenendaal


Informatieavond glasvezel op bedrijventerreinen

Op dinsdag 27 september organiseren Ondernemend Veenendaal, SB Groep, KPN, Promotie Veenendaal en gemeente Veenendaal een informatieavond over glasvezel. Deze avond is voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen in Veenendaal en begint om 19.15 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze samenkomst krijgen ondernemers uitleg over de plannen met betrekking tot glasvezel in Veenendaal en hoe ondernemers kunnen deelnemen.

Glasvezelnetwerk
De samenwerkende partijen willen alle bedrijventerreinen in Veenendaal voorzien van een glasvezelnetwerk. Zo wordt invulling gegeven aan de ambitie om ICT centrum van FoodValley te zijn. Met een glasvezelnetwerk kunnen alle ondernemers op bedrijventerreinen sneller werken en online communiceren. Als voldoende ondernemers zich aanmelden hebben de partijen een aantrekkelijk aanbod om deel te nemen en kan overal glasvezel worden aangelegd.

Meer informatie
Meer informatie over het project (zoals kosten, opbrengsten en randvoorwaarden) is te vinden op www.glasvezelveenendaal.nl. Hier kunt u zich ook al inschrijven als deelnemer voor het glasvezelnetwerk.