Gemeente Helmond


Werkzaamheden Bij Oostappen en 'Koeienpad'

Op dinsdag 27 september starten er werkzaamheden aan het Janus Meulendijkspad. Vanaf maandag 3 oktober wordt er gewerkt aan de weg Bij Oostappen.

Het fietspad Janus Meulendijkspad bij Helmond-Noord wordt ook wel het Koeienpad genoemd. Bij Oostappen is een verbindingsweg tussen bedrijventerrein BZOB en Ommel en Vlierden.

Janus Meulendijkspad

Het Janus Meulendijkspad is afgesloten van 27 september tot en met 12 oktober. Op dit fietspad wordt nieuw asfalt aangebracht. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid. Zij kunnen de gele borden volgen.

Bij Oostappen

Op de weg Bij Oostappen wordt nieuw asfalt aangebracht en aan één kant van de weg worden graskanttegels aangebracht. Bij Oostappen is hierdoor afgesloten van 3 tot en met 14 oktober, tussen de Heibergweg en de Oostappensedijk. Ook het kruispunt met de Brouwhuisweg wordt afgesloten. Dit betekent dat ook het verkeer tussen bedrijventerrein BZOB en Vlierden wordt omgeleid.

Omleidingen

De omleiding voor het autoverkeer loopt via de N279/Wolfsputterbaan. Fietsers worden omgeleid over het fietspad langs de N266/Kanaaldijk. Volg hiervoor de gele omleidingsborden.