Gemeente Cranendonck


Opening Centrum Jeugd en Gezin Cranendonck op 27 september

Op 27 september opent het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) haar deuren in Cranendonck. Bij het CJG kan iedereen terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Het kan gaan om alledaagse dingen: over `nee' zeggen, over zakgeld, over pubergedrag, enzovoorts. Het CJG is er voor alle vragen, hoe onschuldig, klein of ingewikkeld ook. De diensten van het CJG zijn gratis en er werken professionals met veel ervaring op het gebied van opvoeden en opgroeien. Vanaf 27 september kunnen mensen die meer willen weten over opvoeden en opgroeien terecht bij het CJG Cranendonck.

Het CJG is een samenwerkingsverband tussen gemeente Cranendonck en organisaties die met kinderen, jeugd en opvoeding te maken hebben. De kernpartners van het CJG Cranendonck zijn: de basisscholen van Cranendonck, Het College Cranendonck, Zuidzorg, GGD, Dommelregio/Lumensgroep en Buro Jeugdzorg. Daarnaast wordt ook samengewerkt met andere organisaties zoals Jeugdzorg De Combinatie, politie, Jongerenwerk Paladijn en Kinderopvang.

In samenwerking met de kernpartners kiest het CJG Cranendonck voor een op elkaar afgestemde benadering als het gaat om opvoeden en opgroeien. Een benadering die aansluit bij het gewone leven en waar de benodigde zorg nabij is.

Waar kan men terecht?

Vragenstellen is vrijblijvend en kan ook anoniem. Inwoners van Cranendonck kunnen bellen, mailen, de website raadplegen of vragen stellen via ons virtueel loket of gewoon even binnenlopen bij een van de twee fysieke loketten in Cranendonck.

Contactgegevens CJG Cranendonck


- informatie, tips en virtueel loket: www.cjgcranendonck.nl


- vagen per e-mail: cjg@cranendonck.nl


- telefonische vragen: 0495 - 43 12 34 (10.00
-16.00 uur)


- CJG Budel, De Dam 1: maandag en vrijdag 10.00-12.00 uur

woensdag 14.00-16.00 uur


- CJG Maarheeze, De Hoge Weg 3: dinsdag en donderdag 10.00 - 12.00 uur.