Route Mobiel luistert naar MKB

Persbericht van Route Mobiel

Heerhugowaard, 26 september 2011 - Vanaf vandaag kan ondernemend Nederland ook gebruik maken van de Pechhulp Service van Route Mobiel. Sinds de start heeft Route Mobiel zich met name gericht op de particuliere autobezitter. Door de toenemende vraag van de MKB-markt heeft Route Mobiel besloten ook deze doelgroep te voorzien van Pechhulp.

Veel vraag
De afgelopen jaren heeft Route Mobiel veel vragen gehad van MKB-ondernemers met een eigen wagenpark. "We merkten al enige tijd dat de behoefte groot was. Veel ondernemers zijn op zoek naar een product met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding", aldus Edward Reinderts, Commercieel Directeur van Route Mobiel. Ondernemers kunnen nu ook bij Route Mobiel terecht voor Pechhulp Service Wagenparken.

Dit product is vooral geschikt voor bedrijven die een eigen wagenpark hebben met voornamelijk personenauto's. Door de efficiënte organisatie van Route Mobiel worden klanten met Pechhulp Service Wagenparken snel geholpen bij pech en krijgen ze ook vervangend vervoer indien directe reparatie niet mogelijk is. "Dat wij hiermee inspelen op een marktvraag is al duidelijk. We hebben inmiddels al een aantal aanvragen binnen", aldus Reinderts. De Pechhulp Service voor Wagenparken is er voor pechhulp in zowel Nederland als Europa.

Links:
http://www.routemobiel.nl/

Noot voor redacties


Route Mobiel

Over Route Mobie l
Route Mobiel biedt hulp bij autopech in heel Nederland en in 43 andere landen in Europa. Klanten van Route Mobiel worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over maar liefst 180 uitvalspu nten in Nederland.



Razende Robot Reporter