Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 27-09-2011

Vieze man aangehouden

AMERSFOORT- Op maandagmiddag werd een man aangehouden omdat hij zich aan het bevredigen was op straat.

Omstreeks 15.30 uur kreeg de politie de melding dat een man zich aan het bevredigen was op het Camera Obscuradreef. De politie werd gewaarschuwd en na kort onderzoek kon de 35-jarige man uit Amersfoort worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Ernstige aanrijding

AMERSFOORT- Op maandagavond raakte een voetganger ernstig gewond nadat hij was aangereden door een scooter.

Omstreeks 22.45 uur reed een 43-jarige scooterrijder uit Amersfoort over de Meridiaan. Naar zijn zeggen kwam een man, een 43 jarige man eveneens uit Amersfoort, tussen geparkeerde autos de weg oplopen. De scooterrijder kon hem niet meer ontwijken en een ernstige aanrijding ontstond. De voetganger raakte gewond en werd met ernstig hoofdletsel vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder liep lichte verwondingen op aan zijn hand.

Gewond

AMERSFOORT- Op maandagmiddag raakte een fietsster gewond bij een aanrijding. Omstreeks 14.45 uur reed een 45-jarige snorfietser uit Amersfoort over de Zevenhuizerstraat. Een 72-jarige fietsster uit Hoogland kwam in aanrijding met de snorfietser. De vrouw raakte gewond en werd met enkele schaafplekken vervoerd naar het ziekenhuis.