D.E Pauze app faciliteert spontane afspraken

Persbericht van IceMobile

Douwe Egberts faciliteert socialere pauzes met D.E Pauze! Met deze nieuwe app voor iPhone (http://bit.ly/rnpmmf) en Android (http://bit.ly/pgOs2C), die sinds vandaag gratis te downloaden is, biedt ieder vrij moment een kans om spontaan af te spreken met vrienden. Achterhalen wie toevallig in de buurt en beschikbaar is? D.E Pauze weet Facebook vrienden overal te vinden en zij jou. Een D.E Pauze afspraak is makkelijk gemaakt.

Van Facebook naar face to face

Sociale netwerken hebben een belangrijke rol ingenomen in het sociale leven. Toch waardeert men persoonlijk contact, zoals samen snel 'een bakkie doen', nog steeds boven online contact. Met D.E Pauze leidt het één tot het ander en wordt het eenvoudiger om af te spreken met Facebook vrienden. Deel meer dan foto's, likes en updates op Facebook. Deel nu ook pauzetijd met vrienden face to face.

Een goede pauze begint met je vrienden

Met D.E Pauze is het makkelijk om spontaan af te spreken met één of meerdere vrienden. Selecteer een locatie, een tijdstip, voeg eventueel een bericht toe en stuur in één keer een uitnodiging naar de totale groep vrienden. De app houdt vervolgens bij welke vrienden bij D.E Pauze aanwezig zullen zijn. D.E Pauze weet automatisch alle cafés in de buurt te vinden en daarnaast kunnen locaties worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om in te checken op de locatie waar je bent, en zo je vrienden te laten weten dat je tijd hebt voor een gezamenlijke pauze. Localiseer met D.E Pauze alle vrienden - ook degenen die je misschien al lang niet meer gezien hebt - en schuif gezellig bij ze aan voor een kop koffie. Tot slot kun je in D.E Pauze zien welke Douwe Egberts Cafés in de buurt open zijn en checken welke promoties er zijn.

Gratis kop koffie in een Douwe Egberts Café voor DE Pauze trendsetters

De eerste gebruikers van D.E Pauze ontvangen in de periode 26 september t/m 14 oktober een gratis kop koffie naar keuze in een Douwe Egberts Café, wanneer ze een afspraak maken via D.E Pauze voor zichzelf en minimaal twee vrienden. Zie www.depauze.nl voor de actievoorwaarden.

D.E Pauze

D.E Pauze is in opdracht van Douwe Egberts ontwikkeld door IceMobile en is in nauwe samenwerking met jongeren tot stand gekomen. De service is door deze doelgroep uitgebreid getest, en positief beoordeeld. Douwe Egberts staat open voor verdere suggesties om D.E Pauze te optimaliseren aan de hand van gebruikerstips. De app stelt gebruikers dan ook in de gelegenheid hun suggesties te delen, of deze achter te laten binnen de App Store of Google Market.

Douwe Egberts is niet aansprakelijk voor overmatig pauzegebruik!




Razende Robot Reporter