Eerste financiële vastgoedsoftware gecertificeerd door Deloitte

Persbericht van Reasult B.V.

EDE, 27 september 2011
Deloitte Risk Services heeft op verzoek van Reasult een onderzoek uitgevoerd dat betrekking heeft op de opzet en het bestaan van de interne controlemaatregelen in

de vastgoedsoftware Reaforce. Met deze software rekenen vele vastgoedontwikkelaars en -beleggers hun vastgoedprojecten en/of -portefeuilles door. Zowel de IT- als vastgoedspecialisten van Deloitte hebben zich in vijf fasen over deze audit gebogen. Er is vastgesteld dat Reaforce voldoet aan de te stellen controletechnische eisen in de applicatie op de gebieden integriteit, exclusiviteit, controleerbaarheid en continuïteit. Deze uitkomst promoveert Reaforce tot enige gecertificeerde IT oplossing binnen zijn soort. Financiële vastgoedrapportages van Reaforce zijn hiermee gebaseerd op betrouwbare prognoses en analyses.

Richard Drewes, Partner en Ron Hakvoort, IT Audit Manager Deloitte Risk Services: "Wij merken dat de veranderde marktomstandigheden sterk bijdragen aan de groeiende behoefte aan betrouwbare financiële IT oplossingen. Vastgoedorganisaties die gebruik maken van Reaforce, koppelen de software vaak aan ondersteunende systemen. In onze visie komen deze systemen allemaal in aanmerking voor een audit, opdat de gehele IT omgeving gecertificeerd wordt. Reasult geeft wat dat betreft het goede voorbeeld."

Jean Paul Vossers, Vice Director Reasult: "Woningcorporaties, gemeenten en commerciële vastgoedontwikkelaars en -beleggers rekenen dagelijks met behulp van Reaforce hun vastgoedprojecten en -portefeuilles door. Dit zien wij niet alleen als een groot compliment, ook als een serieuze verantwoordelijkheid. Door aanscherping van interne en externe controlemaatregelen is het voor onze gebruikers en hun accountants meer dan ooit belangrijk dat een professionele en onafhankelijke partij als Deloitte bevestigt dat Reaforce integriteit, exclusiviteit, continuïteit en controleerbaarheid waarborgt."

*

Links:
http://www.reasult.com



Razende Robot Reporter