Politie Brabant-Noord

Met te veel op achter het stuur

's-Hertogenbosch, Vinkel, 27-09-2011

's-Hertogenbosch- De politie heeft maandag rond 23.50 uur een 22-jarige Bosschenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen de man op de Ploossche hof rijden en gaven hem een stopteken. Uit een blaastest op straat kwam vast te staan dat hij te veel gedronken had. Aan het bureau bleek dat de beginnend bestuurder vijf maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Hij mocht, nadat hij zijn rijbewijs had ingeleverd, weer naar huis.

Vinkel- Een 45-jarige man uit Geffen werd dinsdag rond 02.00 uur aangehouden voor het rijden onder invloed. Surveillerende agenten reden op de A59 en zagen hoe hij over de snelweg slingerde. Hierna werden zij bijna door de verdachte van de weg gereden toen hij plotseling uitweek. Nadat de man op de Coppensdijk aan de kant werd gezet bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn rijbewijs werd ingevorderd toen vast kwam te staan dat hij bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had overschreden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

's-Hertogenbosch- Om 04.00 uur werd een 21-jarige man uit Wijk en Aalburg aangehouden op de v/d Does de Willeboissingel. Ook deze beginnend bestuurder bleek te veel te hebben gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren toen werd vastgesteld dat hij bijna vijf keer te veel had gedronken. Hij is in de loop van de nacht in vrijheid gesteld.