Philips


Philips onthult Philips RéAura, het eerste professionele huidverjongingsproduct voor thuisgebruik

27 september, 2011

Philips innoveert met licht

Eindhoven - Philips introduceert Philips RéAura laser skin rejuvenation, een revolutionair product in huidverjonging op basis van de nieuwste lichttechnologieën. Philips RéAura is het eerste professionele huidverjongingsproduct voor thuisgebruik. Het revolutionaire apparaat werd ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel® lasertechnologie, een non-invasieve behandeling die al meer dan tien jaar wordt gebruikt door dermatologen. Philips RéAura is één van de vele innovaties die tijdens de Philips Innovation Experience worden getoond, dat plaatsvindt van 26 tot 28 september in Eindhoven.

De Fraxel® lasertechnologie bevordert het natuurlijke verjongingsproces van de huid door duizenden microscopisch kleine laserstralen die tijdens elke behandeling de huid belichten. Na gebruik van acht aaneengesloten weken zullen fijne lijntjes rondom bijvoorbeeld de ogen, mond of wangen zichtbaar verminderd zijn. Door het gebruik van Philips RéAura ontstaat tevens een egalere teint en een verbeterde huidtextuur. Het apparaat is te gebruiken voor het gezicht, in de hals, decolleté en op de armen en handen. Philips RéAura werkt met een lagere lichtintensiteit dan professionele apparatuur, waardoor gebruikers het product vaker en gemakkelijker thuis kunnen gebruiken, met een stralende huid als resultaat.*

Zichtbare huidverbetering Resultaten van klinische tests onder Philips RéAura-gebruikers toonden opmerkelijke huidverbeteringen. Zo zag 93% zichtbare verbetering van de huidconditie.* Daarnaast constateerden onafhankelijke dermatologen drie effecten die tot een jongere uitstraling leiden:
* 81% van de gebruikers stelde verminderde fijne lijntjes vast;
* 83% van de gebruikers constateerde een egalere huidteint;
* 86% van de gebruikers zag een verbeterde huidtextuur.

De combinatie hiervan leidde bij 89% van de gebruikers tot een verbetering in de algehele huidconditie**.

Caroline Besuijen, Marketing Manager Skincare bij Philips: "Philips is altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en toepassingen voor veilig thuisgebruik. Met deze baanbrekende lasertechnologie krijgen vrouwen de mogelijkheid om in korte tijd zelf hun huid te verjongen en te verbeteren."

Philips RéAura in gebruik

Philips RéAura is een product met een compleet persoonlijk behandelingsplan. Voor en na de aanschaf vindt er een persoonlijke huidanalyse plaats en krijgt de gebruiker een persoonlijk online behandelplan (MyRéAura). Het speciale Philips skincare-expertteam is gedurende de hele behandeling beschikbaar voor vragen. Daarbij geeft het online-behandelplan veel informatie over het productgebruik en is het mogelijk om de voortgang en de resultaten op te slaan in een persoonlijk dagboek. Bovendien kunnen ervaringen worden uitgewisseld met andere RéAura gebruiksters.

Philips RéAura is heel makkelijk in gebruik:
* Stap 1: Vóór gebruik van Philips RéAura wordt de laser performance gel aangebracht. De gel is speciaal ontwikkeld voor lasertechnologie en zorgt ervoor dat het apparaat soepel over de huid beweegt en optimaal contact houdt met de behandelzone.
* Stap 2: Behandel de huid zoals aangegeven in de meegeleverde handleiding. Voor het beste resultaat dient de gebruiker de huid twee keer per week te behandelen, gedurende acht aaneengesloten weken.
* Stap 3: Na behandeling is het belangrijk om het speciaal samengestelde aftercare complex aan te brengen. Deze hydraterende en kalmerende crème stimuleert celvernieuwing en houdt de vochthuishouding op peil.

Philips RéAura is vanaf 5 oktober verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas voor EUR 899,-

Noot aan de redactie:


* 93% van de gebruiksters zag zichtbare verbetering van de huidconditie (55 gebruikers van thuisonderzoek, foto's gemaakt na de laatste behandeling).


** Resultaten na 12 weken thuistoepassing door 64 gebruiksters, vastgesteld door onafhankelijke dermatologen na analyse van foto's voor en na gebruik. Drie maanden na de laatste behandeling zien 4 van de 5 gebruikers nog steeds een verbetering in de algehele huidconditie. Resultaten gerapporteerd door gebruiksters (8-12 weken thuisgebruik, 67 gebruikers).

Over Fraxel® laserbehandeling

Fraxel® laserbehandeling is een non-invasieve behandeling die al meer dan tien jaar wordt gebruikt door dermatologen. De laserstralen dringen door de opperhuid en de lederhuid en creëren een patroon van microscopische behandelingszones. Hiermee wordt de natuurlijke vernieuwing van de huidcellen gestimuleerd. Er vormen zich nieuwe huidcellen en ook de collageenvorming wordt gestimuleerd. Het is een veilige, non-invasieve behandeling die al meer dan een half miljoen keer is verricht.


---

Gelieve voor verdere persinformatie en beeldmateriaal contact op te nemen met: