Gemeente Hoogeveen

Winnaar ballonwedstrijd Tiendeveen bekend

27 september - Onder toeziend oog van inwoners van Tiendeveen en andere genodigden is op maandag 23 mei het startsein voor de bouw van vrijstaande, twee-onder-een kap en starterswoningen in Tiendeveen gegeven.

Na de onthulling van het projectbord zijn ballonnen opgelaten. De ballon van meneer Duinkerk uit Tiendeveen heeft de grootste afstand afgelegd, 422,5 kilometer (in de buurt van Travemünde in Duitsland). Wethouder Anno Wietze Hiemstra heeft de winnaar van de wedstrijd twee bioscoopbonnen aangeboden. woningbouw tiendeveen

Acht kavels en starterswoningen te koop

Tiendeveen is het eerste dorp waar de gemeente Hoogeveen in het kader van het project `Woningbouw dorpen' gaat bouwen. In Tiendeveen wordt in fasen gebouwd. In de eerste fase worden acht kavels door de gemeente uitgegeven voor de bouw van vrijstaande, en twee-onder-een-kap woningen. Ook worden in deze fase starterswoningen gebouwd. De verkoop van starterswoningen verloopt via HuneBouw uit Hoogeveen.

o Meer weten of belangstelling voor een kavel in Tiendeveen? Bekijk hier de folder of neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0528.
o Meer weten of belangstelling voor een starterswoning? Neem dan contact op met HuneBouw via telefoonnummer 0528-227070.